Groente Fruit van Dalen

 
 

Web winkel


Web winkel

Voor paticulieren als bedrijven

Fruitschalen

vanaf € 12,50 Voor 18u besteld. Kunt u deze komen afhalen de volgende dag vanaf 12u.

Ambachts Hoeve zuivel

vanaf € 1,05 Een hart voor zuivel De Ambachtshoeve is een zuivelboerderij in hartje Brabant (Raamsdonk). Hier wordt de (weide) melk rechtstreeks vanaf de koe verwerkt tot zuivelproduct. De producten worden op natuurlijke en ambachtelijke wijze geproduceerd. We werken met veel aandacht en passie aan onze producten, zodat we een perfect eindproduct kunnen leveren. U kunt bij de Ambachtshoeve terecht voor echte boeren zuivel zoals: o.a. karnemelk, boter, yoghurt en vla. De Ambachtshoeve een zuivelboerderij met een hart voor zuivel! melkveebedrijf Melkveebedrijf Pullens is sinds 1968 gevestigd in het ‘lint’ van Raamsdonk. Hier worden 185 koeien gemolken. In de zomer mogen de koeien op de ruime huiskavel zelf het gras gaan halen. De koeien worden met passie en plezier gehouden om ze zodoende gezonde melk te kunnen laten produceren die dan verwerkt kan worden tot alle producten van de Ambachtshoeve.

Vitatas tassen

van € 8,25 per tas Proef de smaak van pure, biologische producten Proef staat voor transparantie, kwaliteit en gegarandeerd biologisch. Voor wekelijkse inhoud: http://www.proef.nu/vitatas/deze-week.html

Exota Frisdranken

per fles € 2,99 Exota is een felkleurige frisdrank uit de jaren vijftig. Exota werd beheerd door de familie Van Tuijn en de fabriek stond in Dongen. Exota was verkrijgbaar in onder andere de kleuren rood (frambozen), groen (grenadine), bruin (champagnepils), geel (citroen) en wit (cider). In maart 2015 is het merk opnieuw op de markt gebracht.

Kant en klaar maaltijden

Hofmans maaltijd € 6,99 per stuk

 
E-mailen
Bellen
Map
Info