Groente Fruit van Dalen

 
 

Over ons  

 

Zal me even voorstellen: ik ben Marcel van Dalen en sinds 16 november 2002 eigenaar van deze groentespeciaalzaak. Ik ben begonnen onder de naam Groentespeciaalzaak Rob, vernoemt naar de vorige eigenaar. Sinds mei 2008 ben ik overgeschakeld naar het unieke concept Groente en Fruit - gewóón vers.  Mijn zaak is gevestigd in Winkelcentrum Woensel te Eindhoven. Het winkelcentrum is goed bereikbaar en heeft voldoende parkeergelegenheid en een divers aanbod van speciaalzaken zoals de Keurslager, een bakker, een lunchroom etc. Samen met 2 weekend hulpen voorzien wij u dagelijks van verse groenten & fruit en salades, gesneden groenten uit eigen keuken. Daarnaast sta ik u graag te woord en informeer ik u graag over alles wat met groenten en fruit te maken heeft.

 

Wij verzorgen ook op maat bestellingen die we aan huis afleveren.


 


 

Ons team

Marcel van Dalen

Marcel van Dalen

Positie Eigenaar

Over Ik ben 46 jaar en 6 dagen per week aanwezig. Al sinds 1995 in deze branch werkzaam waarvan sinds 16 Nov 2002 als eigenaar van deze zaak.

Anna Kouwenberg

Anna Kouwenberg

Positie Winkel medewerker

Over Ik ben 22 jaar. Naast het werk in de groentewinkel houd ik mij bezig met mijn opleiding communicatie, paardrijden en mijn hond.

Lucas van Vught

Lucas van Vught

Positie Winkel medewerker

Over


 

 
E-mailen
Bellen
Map
Info